Hawaii kylling

Ingredienser:

1   kylling
karry
salt
1  dåse ananas,
evt. 1 halv frisk ananas
2  porrer eller store løg
100-150  g. champignoner
en god håndfuld kokosmel
 Sauce:

1   appelsin
1   stor spsk frisktpresset citronsaft
saft fra ananassen
1-2  spsk. honning
karry
chillipulver
salt
peber

Skær ananas i stykker, ca. 1×1 cm og læg dem i et passende, velsmurt ildfast fad. Gem saften. Skær porre og champignons ud og fordel dem i fadet, drys med kokosmel.

Appelsinen presses og der må gerne komme godt med frugtkød med. Lun appelsin-, citron- og ananassaft i en gryde og tilsæt honning, karry, chilli samt salt og peber efter smag. Hæld derefter saften op i fadet.

Rens kyllingen og del den i passende stykker. Gnid hvert stykke med lidt salt og drys med karry. Læg kylling oven på frugter og grøntsager i fadet.

Steges i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i en time.

Server med løse ris og rødvin, frugtjuice eller øl.