Ingredienser:
1 kylling
karry
salt
1 dåse ananas,
evt. 1 halv frisk ananas
2 porrer eller store løg
100-150 g. champignoner
en god håndfuld kokosmel
Sauce:
1 appelsin
1 stor spsk frisktpresset citronsaft
saft fra ananassen
1-2 spsk. honning
karry
chillipulver
salt
peber
Skær ananas i stykker, ca. 1×1 cm og læg dem i et passende, velsmurt ildfast fad. Gem saften. Skær porre og champignons ud og fordel dem i fadet, drys med kokosmel.
Appelsinen presses og der må gerne komme godt med frugtkød med. Lun appelsin-, citron- og ananassaft i en gryde og tilsæt honning, karry, chilli samt salt og peber efter smag. Hæld derefter saften op i fadet.
Rens kyllingen og del den i passende stykker. Gnid hvert stykke med lidt salt og drys med karry. Læg kylling oven på frugter og grøntsager i fadet.
Steges i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i en time.
Server med løse ris og rødvin, frugtjuice eller øl.