Svampestuvning med pandekager

Pandekager:
salt
2 æg
3 dl. mælk
2 spsk. olie
2 spsk. cognac
lidt blødt smør

Rør mel, salt og æg sammen, spæd med mælken efter hånden, til en jævn masse. Tilsæt olie og cognac til sidst. Lad dejen trække ca. 30 min. Bag tynde pandekager ved lidt over middel varme og smør panden til den første.

Svampestuvning:
350 g. faste svampe
75 g bacon
3 tomater
0,75 dl. piskefløde
2 æggeblommer
(gem hviderne)
2-3 spsk. blandede krydderurter
f.eks. (persille/purløg )
citronsaft
salt og peber

Gør svampene i stand og del dem i kvarter eller efter størrelse. Baconskiverne skæres i strimler på ca. ½ cm. Flå tomaterne og fjern indmad, skær det regulære kød i kvarter.
Kom bacon på panden og sauter det, til det afgiver lidt fedt. Kom svampene på og sauter dem med i nogle minutter.
Hæld fløden ved og kog den med et par min.
Hæld fløden fra i en lille skål og rør æggeblommerne forsigtigt i. Bland tomater og krydderurter i svampeblandingen og hæld æggeblandingen over. Varm saucen forsigtigt op til den tykner, den må ikke koge.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
 
Læg er par spsk. stuvning midt på hver pandekage og fold den ene side over derefter de to endestykker og til sidst den modstående side. Vend den forsigtigt op placer den på bagepapir, sæt den på en bageplade, pensl overfladen med blødt smør. Så den er parat til at gå i ovnen.
Sættes i ovnen 10 min før serveringen ved 225 c. Server dem i en krans af smørsauteret minispinat blade.
Skær et snit øverst i pandekagen og klem den åben.