Indonesisk inspireret kylling

Ingredienser:
1 hel kylling
2-4 peberfrugt evt en pose Wok-mix
1-2 bananer
5-8 ananas ringe
2,5 dl fløde
2-4 hvidløg
Karry
Sambal oeek
Mangochutney, sød
Kokosmel
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog kyllingen ca. 1 time. Fjern skin og ben. Skær kødet i mundrette stykker.

Skær peberfrugter i mindre stykker og/eller lig Wok mix i bunden af det ildfaste fad og lig banan skiver og ananasstykke ovenpå. Drys  med kokosmel over. Lig kyllingestykkerne ovenpå.

Pisk fløden til skum, tilsæt karry, Sambal oeek og Mangochutney. Man kan evt. ogsåtilsætte saften fra ananasen. Fordel den krydderede flødeskum over kyllingen.

OBS!!!!!! Pas på med Sambal olek’en den er  meget stærk
Sæt faddet midt i ovnen ved 200-225 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. eller til toppen er gylden.

Tilbehør ris.